Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map
Új! 3M™ SecureFit™ SF400 sorozatú védőszemüveg

Új! 3M™ SecureFit™ SF400 sorozatú védőszemüveg
Bemutatjuk a 3M™ SecureFit™ 400 sorozatú védőszemüveget, további funkciókkal a plusz kényelemért, stílusért és viselhetőségért.

S-200+ nyomólevegős légzésvédő

Megérkezett a sokoldalú 3M™ S-200+ nyomólevegős légzésvédő
A 3M™ S-200+ nyomólevegős légzésvédő egy kényelmes és sokoldalú légzésvédő rendszer a 3M™ 6000 és 3M™ 7500 sorozatú fél- és teljes álarcok kombinálásával.

3M egyéni védőeszközök (EVE)

mmmjCarousel Látogassa meg Youtube-csatornánkat  Érdeklik az újdonságok? Látogassa meg Youtube-csatornánkat!

A 3M vállalat elkötelezett az emberek egészségének és biztonságának védelmével kapcsolatban, minden ipari tevékenység és munkahelyi környezet esetén. Több/Kevesebb

Ez az elkötelezettség segíti vállalatunkat, hogy új módszereket vezessen be a technológiák, a tudományágak és az iparágak területén, ezzel segítve a munkavállalók biztonságát és védelmét.

Arra törekszünk, hogy olyan kényelmes egyéni védőeszközöket (EVE) biztosítsunk Önnek, amelyek a lehető leghatékonyabb védelmet nyújtják. 3M egyéni védőeszközök vásárlása esetén, biztos lehet abban, hogy olyan termékeket kap, amelyek viselése nem okoz többlet megterhelést.

 
Ebola Virus Disease (EVD)

Kiemelt hírek

Ebola virus betegség (EVD)

A 3M-hez számos megkeresés érkezett az Ebola vírussal szembeni megfelelő egyéni védőeszközökkel kapcsolatban. A gyakran feltett kérdésekre adott válaszok elolvasásához kattintson a linkre (angolul).

Kiemelt termékek

Fókuszban

Kiemelt termékek

A 3M folyamatosan fejleszti az egyéni védőeszköz (EVE) megoldásait. Kiemelt termékeink között megtalálja legújabb innovációinkat.

Piacvezető hegesztőpajzsok

Kiemelt videó

Piacvezető hegesztőpajzsok

Lássa meg a különbséget! Akár tudatában van, akár nem, Ön és a többi hegesztő értékelései vezetik munkánkat. Tudjon meg többet a 3M™ Speedglas™ 9100-as sorozatú hegesztőpajzsokról!.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Keresés a termékkatalógusban

Hol vásárolhatja meg termékeinket?

Tájékozódjon hol vásárolhatja meg termékeinket! 3M egyéni védőeszközök.
 

Segítséget szeretne kérni?

Ha kérdései vannak, vagy több információra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!.