Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra null

Hátulról Vetíthető display megoldások

A 3M minőségi hátulról vetíthető fóliái, a projektorokkal együtt, hozzájárulnak az ügyfél interakció és kommunikáció fejlesztéséhez.

Hátulról vetíthető fóliák

Synergie

A sokoldalú, öntapadó Vikuiti hátulról vetíthető fólia a kirakat ablakait feltűnő reklámefelületté alakítja,ha közvetlenül a felületükre képet, videót és dinamikus üzeneteket vetítenek. A képek és a feliratok messziről is könnyen láthatóak és olvashatóak még kevésbbé ideális fényviszonyok között is. Ráadásként, a Vikuiti fóliák igény szerint méretre és formára vághatóak, alkalmazkodva a cég logójához és arculatához.

Nem tudja pontosan, hogy mit keres? Írjon nekünk.

Virtuális manöken

Virtuális manöken

A virtuális manöken lehetővé teszi, hogy a termékeit különleges és innovatív módon reklámozza, izgalmat és figyelmet keltve, növelve az eladást. Bármilyen alakot fel tud venni, vissza tudja adni bármelyik embernek, mesefigurának vagy bármilyen más képzeletbeli formának az alakját. Egyszerűen megállítja az embereket, így juttatva el az üzenetet, olyan hatékonyan, mint még soha ezelőtt. Ideális múzeumok, autószalonok , recepciók, mozik és bármilyen más terek esetén, ahol szükséges a közönséggel való közvetlen kommunikáció.

Nem tudja pontosan, hogy mit keres? Írjon nekünk.

Az Alfa Romeo életet visz szalonjai üvegfelületeibe Isztanbulban

A vizuális hatás kulcskérdés a modern autómárkák sikeréhez, ezért az isztambuli Alfa Romeo Vikuiti hátulról vetíthető fóliákat használ, hogy közvetlenül tudja a látogatók és az utcán elhaladók számára eljuttatni üzeneteit színes videók formájában.

TovábbHátulról megvetített ablakok a holland T-Mobil és Intersport üzletekben

A 3M és a POPAI, az eladáshelyi reklámok globális egyesületének tagjainak kutatásai alapján bizonyított, a hátulról vetíthető fóliák, mint például a 3M Vikuiti™ termékek hatékony alkalmazhatósága a kirakatokon.

Tovább