Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map

Magyarország > Termékek és szolgáltatások > Szabadidő, hobbi > Tegye derűssé otthonát virágformájú Post-it® öntapadó jegyzetlapokkal

Tegye derűssé otthonát virágformájú Post-it® öntapadó jegyzetlapokkal


Tavaszillat leng a levegőben és a nárciszok, krókuszok és tulipánok színpompás virágokat hoznak. Aki szereti a virágokat, nem tud majd ellenállni a három ragyogó színben – narancs, fukszia és orgona – megjelent virág formájú Post-it® jegyzettömbjeinknek, melyek garantáltan felkeltik a figyelmét.

Még ha nem is kertészkedik, a virágformájú Post-it® jegyzettömbök a kertek üdítő színkavalkádjával visznek derűt otthonába. Írhat rá kerti bevásárlólistát vagy hétköznapi üzeneteket. Most minden alkalommal virágot küld, ha üzenetet hagy!

A rendszerezés és kommunikáció szívderítő módja. Minden egyes tömb 225 kis virágot tartalmaz.

A Post-it® virágformájú jegyzettömböket keresse a nagyobb papír-írószer boltokban és irodaszerellátójánál. További információk: Kapcsolatfelvétel.

A már több mint 20 éve a világ legnépszerűbb öntapadó jegyzettömbje több mint 50 ragyogó színben, formában és méretben kapható. A Post-it® jegyzettömbökről további információ: Post-it® Products.

Tegye derűssé otthonát virág formájú Post-it jegyzetlapokkal