Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map

Egyéni védőeszközök: Kiemelt termékek

A 3M folyamatosan fejleszti az egyéni védőeszköz (EVE) megoldásait. Ezen az oldalon megtalálja a legújabb termékeinket és szolgáltatásainkat.

3M™ Aura 9300+ sorozatú légzésvédok

3M™ Aura 9300+ sorozatú légzésvédők

A legújabb fejlesztésű 3M™ Aura™ 9300+ sorozatú részecskeszűrő félálarcai a 3M folytonos, a viselési kényelem érdekében tett fejlesztéseinek eredménye.

3M™ Cool Flow™ kilégzoszelep

3M™ Cool Flow™ kilégzőszelep

A kilégzőszelep tervezésének a célja az volt, hogy gyorsan elvezesse a meleg, párás kilélegzett levegőt, megelőzve ezzel a maszk alatti hő feltorlódását, mely az egyik legfontosabb oka annak, hogy a felhasználók kényelmetlennek érzik a maszk viselését.

3M™ Versaflo™ légzésvédo rendszerek

3M™ Versaflo™ légzésvédő rendszerek

A légzésvédő fél- és teljesálarcot viselők közül többen is átváltottak a szűrt- és nyomólevegős készülékek alkalmazására, miután megismerték azok előnyeit. A 3M™ Versaflo™ légzésvédő rendszerek átfogó megközelítési módját jelentik a viselési kényelmen alapuló egyéni védőeszközöknek

3M™ Peltor™ X sorozatú fültokok

3M™ Peltor™ X sorozatú fültokok

A 3M™ Peltor™ X sorozatú fültokok kombinálják a kiváló védelmet a páratlan viselési kényelemmel. A hallásvédok széles zajcsillapítási tartományban nyújtanak védelmet, így számos ipari alkalmazáshoz használhatók.

3M™ SecureFit™ védoszemüveg

3M™ SecureFit™ védoszemüveg

A 3M speciális szártechnológiai megoldásának köszönhetően a nyomáseloszlás egyenletes, így a 3M™ SecureFit™védőszemüveg jelentősen magasabb szintű kényelmet biztosít viselőjének.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre
 

Hol vásárolhatja meg termékeinket?

Tájékozódjon hol vásárolhatja meg termékeinket! 3M egyéni védőeszközök.
 

Segítséget szeretne kérni?

Ha kérdései vannak, vagy több információra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!.