Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map

Védőeszközök az építőiparban

Egyéni védőeszközök az építőiparban

Az építőiparban számos alkalmazás során kerülhet veszélybe egészségünk. A 3M kényelmes, modern és könnyű védőeszköz kínálatot fejlesztett ki annak érdekében, hogy a dolgozókat az egyéni védőeszköz (EVE) viselésére ösztönözze. Információs anyagaink tartalmaznak letölthető posztereket és az oktatást segítő előadásokat, valamint a gyakori építőipari tevékenységekre vonatkozó kiválasztási útmutatókat, amelyek lehetővé teszik a munkavégzéshez leginkább megfelelő védőeszköz kiválasztását.

Az építőiparhoz (tervezés, gyártás, karbantartás) kapcsolódó további 3M termékek megismeréséhez kattintsont a 3M építőipari anyagok/ termékajánlatok link-re!

 
 
Légzésvédő eszköz

Fókuszban

Légzésvédők

Az építőipari dolgozók jelentős légúti ártalmaknak lehetnek kitéve. Az egyszer használatos porálarcoktól a többször használható, könnyen tisztítható maszkokig, valamint a hosszabb időtartam alatt védelmet biztosító sokoldalú szűrt- és nyomólevegős légzésvédő rendszerekig a 3M számos megoldást kínál a légzésvédelem terén.

Az erő, amely mindentől megvéd

Videó

„Kimagasló védelem az élet minden területén”

A 3M az építkezés helyszínén felmerülő legnehezebb kihívásokkal szemben is kínál megoldásokat, védőeszközöket. Termékeinket valós élethelyzetekben, munkaterületeken teszteljük.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre
 

Hol vásárolhatja meg termékeinket?

Tájékozódjon hol vásárolhatja meg termékeinket! 3M egyéni védőeszközök.
 

Segítséget szeretne kérni?

Ha kérdései vannak, vagy több információra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!.