Ugrás a fő navigációra Ugrás az oldal navigációjára Ugrás a tartalomra All 3M.com Site Map

Hírek

Piacvezető technológia, termékinnovációk és egyedi kutatások révén a 3M egyéni védőeszközei a figyelem középpontjában állnak a munkavédelem tekintetében.

Jelölje meg ezt az oldalt és térjen vissza, amikor el szeretné olvasni a 3M védőeszközeiről szóló információkat!

Hírarchívum.

Ajándék szűrőket adunk Adflo™ alkatrészek vásárlása esetén!

A 3M™ Speedglas™ pajzsokhoz tartozó Li-ionos akkumulátor a korábbi verzióhoz képest 43%-kal kisebb súlyú, a teljes egységet pedig 20%-kal teszi könnyebbé, ezáltal jelentősen növeli a viselési kényelmet.

Ismerje meg 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető termékeink hatékonyságát!

A rossz látási viszonyok számos veszélyes helyzetet okozhatnak. A 3M fényvisszavető anyagai tartósak, megfelelnek az európai szabványoknak, és jól láthatóvá teszik viselőjüket . Válassza a minőséget!

Tekintse meg, hogy a 3M milyen teszteljárásokkal gondoskodik szeme épségéről!

A 3M alapos teszteljárásoknak veti alá védőszemüvegeit, így valóban hatékony védelmet nyújtanak tárgyak becspódása, folyadékok fröccsenése és por ellen, emellett pedig megfelelnek az érvényben lévő szabványoknak és előírásoknak.

Új Peltor™ LiteCom Pro II kommunikációs eszközök

A LiteCom™ Pro II modellek akár 17 óra folyamatos kommunikációt is lehetővé tesznek egy töltéssel, a robbanásbiztos változatok pedig bányászati felhasználásra is alkalmasak.

Gazdaságos fejvédelmi megoldás

Ismerje meg a 3M™ H-700-as sorozatú védősisakokat, melyek kényelmes és integrált védelmi megoldást nyújtanak a műszak teljes ideje alatt!

3M™ szemüvegtisztító termékek

A balesetek elkerülése és a szemvédő eszközök élettartamának megnövelése érdekében célszerű a védőszemüvegeket rendszeresen tisztítani és ápolni.

3M™ védőoverallok

A 3M a minőségi, egyszer használatos védőoverallok széles választékát kínálja, amelyek számos ipari alkalmazás követelményeinek megfelelnek.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre
 

Hol vásárolhatja meg termékeinket?

Tájékozódjon hol vásárolhatja meg termékeinket! 3M egyéni védőeszközök.
 

Segítséget szeretne kérni?

Ha kérdései vannak, vagy több információra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!.